Марката часовници Fossil става все по-популярна с всяка изминала година. Акцентира се върху дизайна и елегантността, а брандът е известен с това, че произвежда стилни и достъпни модели. Началото е поставено през 1984 година и от тогава до днес изисканите дамски и мъжки часовници Fossil са запомнящи се заради оригиналния завършек, който придават на облеклото. Много от часовниците са с водоустойчивост 50 метра – могат да не се свалят при къпане или вземане на душ. Качествени са, изглеждат страхотно и ще бъдат носени с години.

За марката

Основател е Том Карцотис, а днес компанията е базирана в Ричардсън, Тексас. Името произлиза от прякора, който Том и брат му Коста дават на баща си. Групата Fossil притежава голям брой други марки, като Skagen Denmark, Zodiac Watches, Misfit, и е един от най-големите производители на часовници в цял свят. Разполага с много ресурси за масово производство, което позволява поддържане на по-ниски цени, като качеството на артикулите остава високо. Компанията също така е лицензирана да произвежда продукти за марки като Puma, Michael Kors, DKNY, Emporio Armani, Karl Legerfeld и други.

Ще разгледаме едни от най-известните модели дамски и мъжки часовници Fossil, с положителни отзиви от потребителите.

Мъжки часовници Fossil

Часовникът допълва визията на мъжкото облекло, придава елегантност и стилен завършек. Пример за това са и изброените по-долу модели мъжки часовници Fossil, които са винаги актуални за всеки повод.

Моделът FS4682IE от колекцията Machine е в черен цвят, с диаметър от 42 мм, притежава кварцов механизъм, а верижката е изработена от неръждаема стомана. Водоустойчивoстта му е 5 АТМ. В допълнение има индикатор за дата и хронограф.

Мъжки часовници Fossil - модел FS4682IE

Ако имате нужда от уникален и спортен часовник, който да е издръжлив и да изглежда добре на китката, то моделът CH2564 от колекцията Coachman на марката Fossil е правилният избор. Часовникът е със син дисплей и с панел, сребрист на цвят. Каишката е изработена от естествена кожа в черен цвят. Водоустойчивостта на този модел спортен часовник е 10 АТМ. Притежава индикатор за дата и хронограф.

Мъжки часовник Fossil - модел CH2564

Представяме ви изискания и елегантен модел ME3061 от колекцията Townsman, с водоустойчивост 5 АТМ. Този часовник е перфектният аксесоар както за официални поводи, така и за носене в ежедневието. Той е с прецизен автоматичен механизъм, диаметър 45 мм, в сребрист и черен цвят, а каишката е от естествена кожа в тъмнокафяво.

Мъжки часовник Fossil - модел ME3061
Дамски часовници Fossil

При моделите дамски часовници Fossil впечатление прави използването на повече цветове в дизайна, което ги превръща в прекрасно допълнение както към ежедневната визия, така и към елегантната. Представяме ви малка част от моделите, достойни да красят ръката на всяка дама.

За жените, любителки на блясъка, е подходящ моделът ES2362 от колекцията Jesse на марката Fossil, който съчетава елегантност и забелязваща се визия. Изчистен дизайн, сребрист на цвят, с декорация от инкрустирани кристали, диаметър от 34 мм и кварцов механизъм. Водоустойчивостта му е 5 АТМ.

Дамски часовници Fossil - модел ES2362

Моделът ES3802 от колекцията Jacqueline Small на бранда Fossil е елегантен дамски часовник с каишка от естествена кожа в светлокафяв цвят. Дисплеят му е бял, а панелът е с покритие в цвят розово злато. Водоустойчивостта на часовника е 3 АТМ. Диаметърът е 26 мм, а механизмът е кварцов.

Дамски часовник Fossil - модел ES3802

Моделът ES3204 от колекцията Riley е блестящо бижу, подходящо за всеки сезон. Този часовник е олицетворение на женственост и добър вкус. Моделът е с кварцов механизъм, диаметър от 38 мм, верижка от неръждаема стомана в сребристо и златисто – прекрасно допълнение към бижута в тези цветове. Водоустойчивостта му е 10 АТМ, има индикатор за дата. Това, от което не можем да свалим поглед всъщност са камъните, наредени върху сребристия дисплей. Превъзходен избор за дамите, ценителки на блясъка!

Дамски часовници Fossil - модел ES3204

Присъединете се и вие към любителите на стилните дамски и мъжки часовници Fossil. Разгледайте моделите в нашия онлайн магазин и изберете подарък за себе си или зарадвайте близък с качествен оригинален часовник.