Нов часовник от Sekunda.bg – това е чудесен подарък и практичен избор на нов уред за показане на времето, както и допълнителни функции. А също така часовникът може да бъде ново бижу! Когато трябва да изберете вашия нов часовник или искате да зарадвате някого за важна дата в живота му, разнообразието от модели е толкова голямо, че със сигурност ви очакват часове на избор. Можете ли да съкратите това време и да изберете подходящ часовник за себе си или за близък човек? Отговорът е „да“ – ето как. На първо място, използвайте филтрите за търсене в нашия онлайн магазин за часовници, за да търсите по производител, водоустойчивост, материал на каишката, цена. Освен това си отговорете на следните въпроси, преди да пристъпите към избора.

Какво е важно за вас в новия часовник?

Да следите часа и да правите справки за датата

Справка за времето и датата – това се прави лесно и с мобилния телефон. Но трябва да го извадите от джоба или чантата. Когато шофирате, карате колело, носите чанта и торбички, часовникът е несъмнено удобство. Дисплеят му е винаги бързо достъпен – просто го поглеждате. Освен това батерията на смартфона ви може да изчерпи заряда си, ако в даден ден го използвате усилено. При часовника няма такъв риск.

Предложенията ни за часовник с тези основни функции включват два дигитални модела. Първият е мъжкият F-201WAM-7AVEF на CASIO COLLECTION. Часовникът е дигитален, с черна каишка и сребристи панел и дисплей. Той има автоматичен календар, 4 мултиаларми, както и LED подсветка. Водоустойчив е на пръски.

Часовници CASIO COLLECTION - онлайн магазин за часовници

За дами сред предложенията в нашия онлайн магазин за часовници ще посочим сребристия LA670WEA-1EF, също на CASIO COLLECTION, с автоматичен календар и всекидневна аларма.

Да използвате часовника като многофункционално устройство

Удобството на часовниците с много функции има все повече привърженици.

Колекцията мъжки часовници CASIO EDIFICE ви предлага EQB-1000TR-2AER – мъжки часовник тип хронограф, в червено, синьо и сребристо. Той е със соларна батерия, с Bluetooth връзка, синхронизация със смартфон, дисплей с втора часова зона, с водоустойчивост 10 bar – подходяща за плуване. Можете да използвате специален бутон, за да откриете телефона си чрез часовника, ако сте забравили къде сте го оставили.

Многофункционални часовници CASIO

За дамите CASIO BABY-G има изкушаващия MSG-S600G-1AER – в розово злато, с черна полимерна каишка. Това е аналогово-цифров часовник, устойчив на сътресения, с необрайт, както и Super LED осветление. Освен автоматичен календар и хронометър часовникът има и Snooze функция, показва световно време и е с 5 всекидневни аларми и почасов сигнал.

Да използвате часовника за активен спорт

За спортуващите популярен избор с много предложения на модели е серията CASIO G-SHOCK, представена и в нашия онлайн магазин за часовници. За мъже предлагаме GD-100-1BER – той е с дисплей с минерално стъкло, със SUPER-AUTO-LED подсветка, задействана при накланяне на часовника към лицето. Корпусът издържа на сътресения и вибрации. Часовникът има хронометър и таймер за обратно броене, както и други функции. Водоустойчивостта е 20 bar, което го прави отличен избор за плувци. Батерията е с издръжливост 7 години.

Спортни часовници CASIO G-SHOCK - онлайн магазин за часовници

За дамите един от многото подходящи модели е GMD-B800-4ER в бледорозово, с водоустойчивост 20 bar – отличен избор за занимаващи се с плуване. Часовникът има и Bluetooth връзка, автоматичен календар, хронометър, крачкомер и други функции.

Разгледайте още изкушаващи предложения на спортни часовници CASIO G-SHOCK в онлайн магазина ни Sekunda.bg.

Стилна визия

За допълнение към официалния стил подходящият часовник е не само желан аксесоар, но и завършителен акцент.
Най-изкушени от часовници тип бижута са дамите и разбираемо за тях предложенията са много. Часовник от Emporio Armani e стилен избор за бляскаво допълнение към визията. Тези часовници са красиви аксесоари към официален тоалет, както и към делово облекло.

Дамски часовници Emporio Armani

AR1926 е модел в розово злато и сребристо, от колекцията GIANNI T-BAR. Дисплеят е с инкрустирани кристали. От същата колекция, но изцяло в сребристо, е AR1908, също с дисплей с инкрустирани кристали. Още един стилен часовник в розово злато и сребристо, от колекцията ALPHA, е AR1962.

Мъжки часовници Emporio Armani

В нашия онлайн магазин за часовници ви очакват и стилни официални часовници на Emporio Armani за мъже. От тях ще споменем два модела. AR1980 е от колекцията LUIGI, изцяло в сребристо. Дисплеят е в стил скелетон, а стрелките са фосфоресциращи. В бежово и златисто е AR11332 от колекцията RENATO, с индикатор дата и хронограф.

Каква сума бихте отделили за новия часовник

Трябва да определите и каква сума можете да отделите за покупката на часовник. Но цената на часовника не трябва да е водещ критерий. За по-висока цена получавате много повече възможности, което си струва. А и часовник не се купува всеки ден.