Моден часовник в унисон с настоящите тенденции ще допълни по неповторим начин цялостния ви облик. За дамите, които знаят, че часовникът е много повече от аксесоар за време и други полезни в ежедневието функции, е важно да подчертаем какво диктува модата при часовниците.

Дамски часовници в ярки цветове

Тази тенденция ще приветстват дамите, които обичат ярките цветове в тоалетите. Изберете от моделите маркови дамски часовници в Sekunda.bg според цветовата гама на дрехите ви. Можете да подберете часовник в цвета на дрехите или в контрастен цвят.

LRW-200H-4BVEF е атрактивен избор от серията Casio Collection с яркорозов панел и розови цифри и стрелки върху бял фон. Каишката е в бяло. Часовникът е с функция необрайт – дисплеят започва да свети в тъмното дори след кратко излагане на светло. Той има и функция дата и е водоустойчив, подходящ за плуване.

Маркови дамски часовници в ярки цветове

Подходящо допълнение към спортния стил е моделът BG-6903-2ER от серията CASIO BABY-G, в зелено. Той е с множество функции, устойчив на сътресения, със светещ панел, мултиаларми, автоматичен календар.

От серията дамски часовници CASIO BABY-G сме избрали още един модел, в тюркоазен цвят. Това е BA-110SC-2AER, водоустойчив, с хронометър, таймер за обратно броене и Snooze функция.

Дамски часовници мъжки тип, с големи панел и дисплей

Големият размер на панела и дисплея се свързва с мъжките часовници. Сега и дамите могат да изберат часовник с големи панел и дисплей, за да бъдат с модни аксесоари за време.

CASIO COLLECTION предлага модел, който ще ви грабне – LTP-E140GG-9BEF, решен изцяло в златисто. Размерът му е 38 мм. Часовникът е със стоманена верижка, с тройно прегъване на токата. Водоустойчив е на пръски.

Маркови дамски часовници с голям дисплей

От серията SHEEN на CASIO избрахме SHE-3806GL-2AUER. Той е с тъмносиня каишка от естествена кожа, тъмносин дисплей със златисти цифри и златист панел. Размерът му е 44,5 мм. Часовникът е украсен с елементи SWAROVSKI®.

Тънката каишка е на мода

Изберете часовник с тънка каишка, за да подчертаете женствените елементи в аутфита си. Ето нашите предложения от Sekunda.bg.

Красивият модел ES3226 от колекцията GEORGIA на FOSSIL е в цвят розово злато, с дисплей, украсен с кристали и тънка стоманена верижка. Цифрите и стрелките са бели.

Друго бижу, с тънка каишка от естествена кожа, е моделът AR11109 от колекцията маркови дамски часовници AURORA на EMPORIO ARMANI. Каишката е в синьо. Панелът, стрелките и маркерите за минутите са в розово злато. Дисплеят е в интересен сиво-син принт.

Маркови дамски часовници за делови дами - Fossil и Emporio Armani

Изцяло в златисто е MK3784 от колекцията JARYN на MICHAEL KORS. Панелът е с инкрустирани кристали.

Оригиналният дизайн е на мода!

При нас ще намерите маркови дамски часовници с оригинален дизайн, за да бъдете в тон с модата.

Ето първото предложение: MK6620 от колекцията RUNWAY на MICHAEL KORS. Верижката е керамична, в черно, с инкрустирани кристали. Панелът е керамичен, с инкрустирани кристали, а дисплеят е в черно, със сребрист кръг в средата и оригинално маркиране на минутите вместо с цифри.

AR1489 на EMPORIO ARMANI е от колекцията GIANNI T-BAR. Цветовете са бяло и розово злато, верижката е от бяла керамика и стомана, а панелът и дисплеят са бели. Панелът е от бяла керамика, а дисплеят – седеф с инкрустирани кристали вместо някои от цифрите и със стрелки в розово злато.

Модерни дамски часовници

AR11220 е от колекцията ARIANNA на EMPORIO ARMANI. Верижката и панелът са в розово злато, а дисплеят е в тъмносиньо на бели райета.

Допълнете тоалетите си с нов часовник от нашия онлайн магазин, за да сте изцяло в крак с модата и да носите с удоволствие красиви маркови дамски часовници, в ярки цветове, с тънки верижки или каишки, с голям панел и дисплей или с оригинален дизайн. Изборът е богат, очакваме ви!