Часовникът остава един от най-търсените модни аксесоари. Той отразява индивидуалния вкус на собственика, както и статуса му в обществото. Освен атрактивно допълнение към облеклото, съвременните мъжки дигитални часовници са практичен аксесоар в забързаното ежедневие. Предлагат се както семпли и изчистени модели, така и часовници с приковаващ погледа дизайн.

Дигиталните часовници имат безспорни предимства:

  • Устойчивост на удар – в изработката им са вложени висококачествени материали, което ги превръща в удобни аксесоари, подходящи за всеки сезон и условия;
  • Осветяване на дисплея – дори и на тъмно ще можете да се ориентирате;
  • Издръжлива батерия – благодарение на дългия й живот не е нужно да посещавате често часовникар;
  • Функции като дата и ден от годината, хронометър, аларма.
Мъжки дигитални часовници CASIO

Дигиталният модел GBD-H1000-4ER от серията мъжки часовници Casio G-SHOCK G-SQUAD GPS SOLAR притежава изключително впечатляваща визия и разполага с различни функции. Каишката е от полимерен материал в ярък червен цвят. Батерията е соларна, зарежда се изцяло от слънцето. Дисплеят е тъмносин, осветява се благодарение на Super LED функция. При натискане на бутон, се активира функцията Phone Finder, която задейства звуков сигнал на мобилното ви устройство. Така телефонът става леснооткриваем.
Моделът разполага с енергоспестяваща Bluetooth технология, позволяваща трансфер на данни с едно натискане на бутон. Часовникът може да се свърже към смартфон безжично чрез Bluetooth, което дава възможност за достъп до широк спектър от полезни функции, като показване на входящи имейли.
Винаги сте запознати с физическата си активност през деня, защото е налична функция крачкомер, може да следите и сърдечната си честота. Часовникът е с минерално стъкло, устойчиво на надрасквания. Когато посещавате воден басейн, не е нужно да сваляте часовника си, тъй като е с водоустойчивост 20 АТМ, подходящ е за гмуркане до 10 метра и плуване.

Мъжки дигитални часовници Casio G-SHOCK

За мъжете с предпочитания към ретро дигитални часовници Casio, модел A168WG-9EF е правилният избор. Изключително популярен модел, когато се търси обикновен, но същевременно качествен часовник. Каишката е от неръждаема стомана със златисто PVD покритие. Панелът е електро-луминисцентен и осветява равномерно целия дисплей на часовника, като осигурява лесно разчитане. Има аларма, която може да сигнализира на всеки кръгъл час или да се настрои за определен ден и час. Притежава хронометър, водоустойчив е до 5 АТМ. Задвижва се от качествен кварцов механизъм.

Мъжки часовник Casio - модел A168WG-9EF
Смарт и спортни мъжки дигитални часовници

Ако сте любители на смарт часовници, сред предложенията с марката HEAD ще откриете интересни модели, на които си заслужава да обърнете внимание. Модел H160501 е невероятно стилен. Той е с лъскав черен корпус и полимерна каишка, отново в класическо черно. Разполага с аларма, показва датата и позволява да се правят напомняния, за да не изпуснете важен ангажимент. Има спортен пакет функции, също така крачкомер, индикатор за продължителност на съня и възможност да се измери телесната температура. Водоустойчив е до 3 АТМ. Модерен и стилен аксесоар с привлекателен дизайн.

Мъжки смарт часовник HEAD - модел H160501

DZ1914 е нов спортен модел на утвърдената марка мъжки часовници DIESEL. Дигиталният дисплей е в черно със стъкло от минерал-кристал. Каишката е от черен текстил, украсена е с бели надписи с името на марката и червени елементи. Механизмът е кварцов, има индикатор за дата. Водоустойчив е до 5 АТМ. Диаметърът на корпуса е 46 мм.

Мъжки дигитални часовници Diesel

Ако обичате да спортувате, то дигиталният модел SYG193O на марката SUPERDRY е точният избор за вас. Каишката на часовника е в свежо оранжево, много подходящо за господата, които харесват смелите цветови комбинации. Повърхността на каишката е матова в комбинация с релефен надпис на марката. Корпусът е изработен от полимер с високо качество, дисплеят е дигитален, в черно. Стъклото е от плексиглас, а механизмът е кварцов. Часовникът е с водоустойчивост 5 АТМ. Разполага с индикатор за дата и хронометър, осветяване на дисплея и аларма.

Мъжки часовник Superdry - модел SYG193O

Разгледайте и други мъжки дигитални часовници в нашия онлайн магазин. Разнообразието от дизайни, цветове и функции ще ви улесни в избора на подходящия за вас модел.