Часовникът за пътуващи често хора – занимаващи се с бизнес, туристи, посещаващи близки и роднини, е повече от обикновения уред за време. Затова ги съветваме да изберат модел с удобни функции от модерните мъжки и дамски часовници в онлайн магазина на Sekunda.bg. Разбира се, в тях се включва будилник с възможност за повече от една аларма, както и показване на датата и деня от седмицата. Тези функции са удобни за всеки, който иска да разчита на ръчния си часовник с удобствата на будилник и календар, както и на много други вече абсолютно необходими за съвременния живот функции.

Мъжки и дамски часовници с дата

Удобен за мъже е моделът DZ7416 от колекцията BOLTDOWN на DIESEL, аналогов, в бежово и черно, с индикатор за дата.

MRW-200H-7BVE е черен, с бял дисплей, аналогов. Този часовник на Casio Collection показва ден и дата, има и необрайт.

С индикатор за дата и хронограф е мъжкият черен аналогов AR1509 от колекцията LUIGI на EMPORIO ARMANI.

Много стилен е AR11168 от колекцията AVIATOR на EMPORIO ARMANI. Той е аналогов, в сиво, и освен дата има и хронограф и тахиметър.

Мъжки и дамски часовници с индикатор за дата

Дамите, търсещи часовник с дата, ще харесат изящния аналогов модел ES4888 от колекцията на FOSSIL – IZZY. Той е с розова каишка от естествена кожа и бял дисплей.

Истинско бижу е дамският модел на MICHAEL KORS – MK5799 от колекцията MINI BRADSHAW, аналогов, в цвят розово злато, с индикатор за дата.

За дами предлагаме белия LRW-200H-1EVEF с черен дисплей, с индикатор за дата, от Casio Collection, водоустойчив и подходящ за плуване.

Розовият дигитален LW-200-4BVEF със сребрист панел е също от Casio Collection. Той е с автоматичен календар и е водоустойчив при къпане. Има и подсветка и хронометър. LTP-1302PD-7A1VEF е сребрист, аналогов, с показване на дата и функция необрайт.

Мъжки и дамски часовници с дата и будилник или хронометър

Пътувате често? Не помните коя дата е днес? Погледнете часовника си и ще я видите.

От мъжките часовници ще посочим три дигитални модела от серията Casio Collection. W-59-1VQES е с черен полимерен корпус и черна каишка. Часовникът е с автоматичен календар и с подсветка на дисплея. Будилникът може да се настрои на всекидневна аларма и на сигнал на всеки кръгъл час. A158WEA-1EF е от същата серия, с автоматичен календар и с подсветка на дисплея.

LA680WEGA-1ER е също мъжки, златист, с автоматичен календар, хронометър, всекидневна аларма, ежечасов сигнал и LED подсветка.

Мъжки и дамски часовници с хронометър

Ако търсите дамски часовник с показване на дата и хронометър, подходящ е LA670WEFL-3EF от Casio Collection. Той е дигитален, с каишка от естествена кожа, с автоматичен календар и 6 таймера за обратно броене. Водоустойчив е на пръски.

Показване на световно време и часови зони

Много удобно е показването на часови зони и възможността за проверка на местно време в различни градове в света.

Ще започнем с предложенията за мъже. Дигиталният AE-1000WD-1AVEF на Casio Collection има автоматичен календар, световно време, както и 5 всекидневни аларми, почасов сигнал и възможност за изключване на звука.

Мъжкият W-201-1AVEG е също на Casio Collection, с автоматичен календар и LED подсветка. Часовникът има и хронометър, както и възможност за едновременно показване на времето във втора часова зона.

Мъжки и дамски часовници, показващи световно време и часови зони

От моделите дамски часовници, показващи световно време, изберете MSG-S600G-1AER от CASIO BABY-G. Той е с автоматичен календар, хронометър, необрайт и 5 всекидневни аларми, устойчив е на сътресения.

Изберете дигиталния LW-200D-4AVEG от Casio Collection за дами, в розово и сребристо, с автоматичен календар, LED подсветка, хронометър, всекидневна аларма и ежечасов сигнал, както и показване на времето във втора часова зона.

Многофункционални мъжки и дамски часовници

За спортуващи мъже CASIO G-SHOCK предлага MTG-S1000BD-1AER. Той е със соларна батерия, устойчиво на надраскване стъкло, необрайт, световно време, радио сверяване, бутон за умен достъп и други функции. Показва ден и дата.

EQB-1100AT-2AER е аналогов, в черно и сребристо, с Bluetooth връзка, автоматичен календар, хронометър, световно време, необрайт, всекидневна аларма и дисплей с втора часова зона.

Многофункционални мъжки и дамски часовници

Дамският часовник от CASIO BABY-G – BSA-B100MC-4AER е истинско изкушение. Той е аналогово-дигитален, с Bluetooth връзка, което е много удобно за връзка със смартфон. Освен автоматичния календар и световно време има и възможност за 5 всекидневни аларми и почасов сигнал. Хронометърът, крачкомерът и петорният таймер за обратно броене го правят отличен избор за спортуващи.

Много атрактивен е SA-B100-4A2ER от същата серия. Той е в бледолилаво, със същите функции като BSA-B100MC-4AER.

Разнообразието от мъжки и дамски часовници в Sekunda.bg предлага много комбинации от полезни функции в атрактивни и стилни часовници за ежедневието, спортни часовници и истински бижута за официални мероприятия. Ще намерите търсените функции и модел в нашия онлайн магазин.