Елегантният часовник е подарък, който би зарадвал всяка бизнес дама. Деловите дами ценят времето си и часовникът е основна необходимост за тях. Като добавим и стилен вид, той става подходящ аксесоар, който се носи с удоволствие. При избора на часовник за бизнес дама заложете на качествен аксесоар с изискан дизайн и детайли.

Дамски часовници в неутрален или пастелен цвят

За предпочитане е моделът часовник за бизнес дама да е в неутрални цветове като бяло, черно, бежово и сребристо. Разбира се, можете да се съобразите с основните цветове в гардероба на получателката. Дискретните принтове са много атрактивни.

Сребристият модел SHE-4533D-7AUER е от колекцията дамски часовници SHEEN на CASIO. Той е с дискретно украсен с кристали циферблат, водоустойчив на пръски.

Часовници за бизнес дами Casio Sheen и Emporio Armani

AR11122 е модел от колекцията AURORA на EMPORIO ARMANI. Часовникът е в сребристо, с розово-лилав принт на дисплея и водоустойчив на пръски.

AR11167 е друг стилен и изчистен часовник за бизнес дама, предложение от EMPORIO ARMANI от същата колекция. Той е с мраморен ефект на циферблата и също е водоустойчив на пръски.

Дамски часовници с ефектен циферблат и каишка от естествена кожа

ES4530 е от колекцията CARLIE MINI на FOSSIL. Диаметърът му е 28 мм. Каишката от естествена кожа е в кафяво, панелът е сребрист, а циферблатът – седефен. Това е красив аксесоар за ежедневието.

ES4824 от колекцията COPELAND на FOSSIL е с 34 мм дисплей. Каишката от естествена кожа е синя, панелът, стрелките и цифрите са в розово злато, а циферблатът е бял. Водоустойчивостта е 5 bar – часовникът е устойчив на пръски. Моделът е чудесен избор за бизнес ежедневието на делова жена.

Часовници за бизнес дами Fossil и Emporio Armani

AR11172 е модел на EMPORIO ARMANI от колекцията KAPPA, решен в по-тъмни цветове. Диаметърът му е 32 мм. Каишката от естествена кожа е в тъмнолилаво, панелът и стрелките са в розово злато, а циферблатът e с принт в сребристосиви нюанси.

Ако дамата обича да носи гривни, изберете комплект часовник с гривна

ES4914 е от колекцията DAISY на FOSSIL. Той е с метална верижка в сребристо и златисто, със златист панел и бял дисплей. В комплект е с красива гривна в златисто с декорация три звездички.

Комплектът от часовник ES4443 и гривна в розово злато е от колекцията CARLIE на FOSSIL. Гривната е фина, красиво дамско бижу, а часовникът е с циферблат с римски цифри.

Изберете сребрист или златист часовник в зависимост от предпочитанията на дамата

Бляскаво предложение за допълване към златни бижута е MK3179 – модел от елегантните дамски часовници MICHAEL KORS. Той е от колекцията SLIM RUNWAY. Белият циферблат е с маркери на минутите без цифри. Модел в златисто е и MK3639 от колекцията PORTIA, също на MICHAEL KORS, който има и инкрустирани кристали в циферблата. И двата часовника са устойчиви на пръски.

Сребристият MK3779 на MICHAEL KORS е от колекцията DARCI. Той впечатлява с верижката и циферблата с кристали. Устойчив е на пръски.

ME3176 е друго атрактивно предложение в сребристо, с циферблат в стил скелетон – часовник за бизнес дама с предпочитания към семпли модерни бижута, които се съчетават перфектно с този модел. Той е от колекцията CARLIE на FOSSIL и също е устойчив на пръски.

Часовници за бизнес дами Michael Kors

Интересни са и комбинациите от златисто и сребристо, които могат да се съчетаят и със златни, и със сребърни бижута и аксесоари. MK6651 е в розово злато и сребристо, с инкрустирани кристали. Той е от колекцията RITZ на MICHAEL KORS.

AR1962 е предложение на EMPORIO ARMANI от колекцията ALPHA. Решен в розово злато и сребристо, със сив дисплей, той е красив модел часовник за бизнес дама. Водоустойчив е на пръски.

В онлайн магазина Sekunda.bg ще намерите разнообразие от привлекателни модели часовници, подходящи за бизнес дами. Благодарение на атрактивния си дизайн, предложенията са идеалните аксесоари за ежедневието, делова среда и официални мероприятия.