Както изтъква дизайнерът Джорджо Армани, стилът не е сляпо следване на модата, а елегантност, която се запомня. Потвърждение за това са изисканите часовници Emporio Armani. При тях стилът е синоним на финес и оригиналност. Този извод се налага всеки път, когато се любуваме на часовниците, произвеждани от края на 90-те години. Слагайки на ръката си часовник на бранда, допълваме елегантния си стил с истинско бижу.

Какво означава „Emporio“

Когато Армани избира тази дума за названието на бранда си, има предвид значението на италианската дума – „място, където можете да намерите много неща на достъпни цени“. Той предлага дрехи и аксесоари на цени, които много хора могат да си позволят.

Часовници Emporio Armani
Орелът – фирменият знак на бранда

Ще познаете часовниците Emporio Armani по орела, който заменя цифрата 12 на циферблата на много от моделите. Това е фигура, съставена от хоризонтални ивици, която в дрехите включва и инициалите на дизайнера. Една от версиите за избора на орела е уважение към най-големия пазар за стоките на Армани – Америка. Трябва обаче да отбележим, че орелът е обърнат на изток. Този детайл подсказва, че най-вероятно връзката с Америка е просто градски мит. А Армани обяснява, че този образ просто му хрумнал изведнъж.

Логото на бранда е минималистично, просто, но елегантно, в тон с творенията на Армани.

Часовници Emporio Armani за мъже

Деловият образ на мъжете се допълва по неповторим начин с подходящ часовник. Какъв по-стилен избор от часовник на бранда Armani?

AR1996 в сиво, сребристо и кафяво, е с кафява каишка от естествена кожа. Часовникът е от колекцията LUIGI. Часовникът е с индикатор дата.

Мъжки часовници Emporio Armani

Отличен избор е ARMANI EXCHANGE, модел AX7119, който е в комплект с гривна. Часовникът е от колекцията CAYDE, със златиста метална верижка и черен циферблат, златист панел и златисти стрелки.

За любителите на ненатрапчиви цветове е AR11116, в сиво и опушено. Той е от колекцията LUIGI, с каишка от естествена кожа, панел в сиво и опушено и дисплей със сребристи стрелки. Часовникът е с индикатор дата.

Изберете вашия модел от колекцията мъжки часовници Emporio Armani в онлайн магазина на Sekunda.bg, за да добавите изискан аксесоар към деловия си стил.

Часовници Emporio Armani за дами

Докато мъжките часовници на бранда са сдържано и делово елегантни, дамските сияят като бижута. Изкушенията за дами са много и радват не само като допълнение към официален тоалет, но и като елегантен аксесоар за всеки ден, подчертаващ фин вкус и отличен избор.

AR2510 от колекцията KAPPA сияе в типичен дамски цвят – розово злато. Каишката е от естествена кожа, а сивият дисплей е украсен с инкрустирани кристали.

AR11232 е в черно и розово злато, с фигури на водни кончета върху дисплея. Каишката от естествена кожа е с черно-бял принт на ивици. Панелът, стрелките и двете водни кончета са в розово злато на фона на черния дисплей.

Дамски часовници Emporio Armani

AR11109 от колекцията AURORA е със синя каишка от естествена кожа, с панел и стрелки в розово злато, с дисплей с оригинален принт.

AR11167 е от колекцията AURORA. Той е в сребристо, с тънка метална верижка, с дисплей със светъл мраморен ефект. Стрелките и маркерите за минутите са в розово злато.

Много ефектен е AR11268 от колекцията GIANNI T-BAR. Това е часовник в черно, с метална верижка, с дисплей от черен седеф.

Освен тези сияещи с елегантност и финес модели дамски часовници Emporio Armani ще намерите още предложения на бранда в нашия онлайн магазин.

Допълнете елегантния си вид и в ежедневието, и за официални случаи с часовник от Emporio Armani. Освен красивия дизайн и точното показване на времето часовниците имат още едно качество – те са водоустойчиви на пръски. Направете избора си в онлайн магазина на Sekunda.bg!